UA RU

ТРИЭНЗИМ капсулы №20 (10х2)

Цены в аптеках
ТРИЭНЗИМ капсулы №20 (10х2)
Бренд: Триэнзим
Добавить в избранные товары

Склад

Кишковорозчинна капсула 500 мг №20

 

Склад: екстракт бичачої жовчі - 40,0 mg (мг); бромелайн - 100,0 mg (мг); папаїн - 30,0 mg (мг); бетаїн гідрохлорид - 50,0 mg (мг); панкреатин - 150,0 mg (мг); вітамін А (ретинола ацетат) - 2500 МО; наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, крохмаль, сорбіт.

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації процесу травлення.

Складові, що містить в собі ТРИЕНЗИМ®, мають дію:

Панкреатин , який містить панкреатичні ферменти (ліпаза, амілаза і протеаза), полегшує перетравлення жирів, вуглеводів і білків, що сприяє їх повному всмоктуванню в тонкому кишечнику.

Бромелайн - речовина натурального походження (отримується з ананасу) підвищує ферментативну активність організму, допомагає при зниженні рівня ферментів у травних соках, сприяє розщепленню як білкової їжі, так і жиру.

Папаїн - протеолітичний фермент, що розщеплює білки, а також збільшує тривалість і ефективність дії усієї формули ТРИЕНЗИМ®.

Екстракт бичачої жовчі необхідний для перетравлення і засвоєння жирів. Він емульгує жири, поліпшуючи перетравлювання останніх. Цей компонент дуже важливий при дисфункціях печінки і жовчного міхура.

Бетаїн гідрохлорид знижує рівень тригліцеридів у крові, нормалізує травлення при диспепсії і при уповільненому травленні. Він необхідний для тих людей, у яких у шлунковому соку не виділяється достатньої кількості соляної кислоти, що може викликати почуття важкості у шлунку, метеоризм і нудоту.

Вітамін А (ретинола ацетат) бере участь в окислювально-відновних процесах, регуляції синтезу білків, сприяє нормальному обміну речовин, функції клітинних і субклітинних мембран; необхідний для росту нових клітин, є гарним доповненням при проблемах із шлунково-кишковим трактом.

 

Рекомендовано застосовувати з метою корекції раціону харчування при:

  • ферментній недостатності, переїданні, запорах, метеоризмі;
  • неможливості вживання свіжих овочів і фруктів;
  • хронічних захворюваннях травної системи та станах, що їх супроводжують.

Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  Тіло людини побудоване з дрібних цеглинок, що оновлюються і постійно підтримують та охороняють наше життя. Насправді, про ці малюсінькі цеглинки, названі ферментами, або ензимами, більшість людей знає тільки з чуток.

   На відміну від рослин, тварини (у тому числі і люди) самі не створюють поживних речовин, а одержують їх із зовнішнього середовища. Для цього вони споживають їжу, перетравлюють її і добувають з неї необхідні для їхньої життєдіяльності поживні речовини. Це досить складний процес, що включає: розщеплення поживних речовин, всмоктування їх (перехід зі шлунково-кишкового тракту в кров і лімфу); потім поживні речовини вступають в обмін речовин з утворенням пластичних матеріалів для побудови організму і вироблення енергії. В цьому процесі беруть участь близько 20 ферментів, що виділяються слинними залозами, підшлунковою залозою, залозистими клітинами слизової оболонки шлунку і кишечнику.

  Людський організм здатний виробляти ферменти у великих кількостях і запасати їх на якийсь час, забезпечуючи тим самим власну нормальну життєдіяльність. Але з віком наш організм виробляє все менше ферментів, на синтез яких можуть також впливати шкідливі фактори навколишнього середовища, інфекції, дефіцитні стани (недолік в їжі білку, мікроелементів, вітамінів). З наявності або відсутності таких запасів можна робити висновки про здоров'я людини. Остаточним результатом травлення є розщеплення вуглеводів до моносахаридів (в основному до глюкози), білків - до амінокислот, ліпідів і жирів - до жирних кислот і гліцерину, нуклеїнових кислот - до основ, нуклеозидів і пентоз.

  Термічно приготовлена та оброблена їжа не містить природних ферментів, тому погано перетравлюється і засвоюється організмом. Навіть споживання свіжої сирої їжі іноді не сприяє її нормальному перетравленню, тому що та вирощується на виснаженому ґрунті або із застосуванням хімічних добрив і пестицидів.

Для підтримки нормальної кількості ферментів в організмі найчастіше необхідно споживати їх додатково у вигляді біологічних добавок, наприклад - ТРИЕНЗИМ®.

   ТРИЕНЗИМ® - це цільова комбінація ферментів (ензимів) рослинного і тваринного походження, що забезпечує перетравлення білків, вуглеводів (простих і складних), жирів при недостатності шлункової і кишкової секреції.

Спосіб застосування та дози

дорослим та підліткам з 16 років по 1 капсулі 2-3 рази на день під час або одразу після їди, не розжовуючи, запиваючи значною кількістю рідини.

Курс прийому 2-3 місяці, в подальшому необхідність повторювати вживання дієтичної добавки узгоджується з лікарем. Не перевищувати рекомендовану дозу.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Хворим на цукровий діабет рекомендована консультація лікаря перед вживанням.

При появі побічних явищ припинити вживання, звернутись до лікаря.

Не є лікарським засобом.

Не містить ГМО.

Умови зберігання

зберігати в сухому, недоступному для дітей, захищеному від світла місці при температурі не вище 25°С.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Виробник

ТОВ "ЕЛІТ-ФАРМ" Україна, м. Дніпропетровськ вул. Аеродром, 250.

Инструкция к Триэнзим представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.
Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Триэнзим, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Триэнзим с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.
Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

Просмотренные товары

Новинки реклама

Беспокоит запор?
Беспокоит запор? Эффективно и безопасно даже для детей Подробней
Беспокоят суставы?
Беспокоят суставы? Комплексная поддержка суставов! Подробней
Кашель?
Кашель? Есть быстрое решение! Подробней
Насморк?
Насморк? Действуй активно! Подробней
Зажги страсть!
Зажги страсть! Растительный комплекс для мужчин Подробней
Top