Йогурт Постантибіотик капсули по 180 мг №30 у бліст.

Ціни в Україні
від 43.00 до 129.00 грн
в 2884 аптеках

Характеристики

Призначення
для мікрофлори
Виробник
Форма випуску
капсули
Країна походження бренду
Україна
Показати все

Опис для Йогурт Постантибіотик капсули по 180 мг №30 у бліст.

Склад

Клітковина рослинна або порошок пектину, інулін, глюкоза, стеарат магнію, ліофільно висушена біомаса лактобактерій: Lactobac. Rhamnosus LB 5,0×109 КУО і Lactobac. Murinus LNS 2,5×108 КУО, екстракт дріжджів.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

Харчова (поживна) цінність рекомендованої добової дози: білки – 0,02 g (г); жири – 0 g (г); вуглеводи – 0,16 g (г).

Енергетична цінність (калорійність) рекомендованої добової дози: 0,72 kcal (ккал)/3,01 kJ (кДж).

Властивості

Ефективність «ЙОГУРТ Postantibiotic» зумовлена поєднанням компонентів:

  • унікальних штамів лактобактерій: L. Rhamnosus LВ, L. Мurinus LNS (пробіотику);
  • екстракту дріжджів (природного джерела мікроелементів і незамінних вітамінів групи В, С, РР та інш.);
  • клітковини рослинної (пектину (пребіотику));
  • інуліну (активного полісахариду).

Лактобактерії забезпечують фізіологічне вторинне травлення та відновлення нормальної мікрофлори в усіх відділах травного тракту. Штами L. Rhamnosus LB і L. Murinus LNS, що входять до складу «Йогурт Postantibiotic», виявляють максимальну антагоністичну активність у відношенні Micrococcaceae (S. aureus, S. epidermidis), Streptococcaceae (S. pyogenes, S. pneumoniae, Enterococcus faecalis), Enterobacteriaceae (E. coli, K. pneumoniae, E. cloacae, P. vulgaris) та неферментуючих грамнегативних паличок P. aeruginosa. Антагоністичний ефект L. Rhamnosus LВ та L. Мurinus LNS поширюється також на гриби роду Candida (C. albicans, C. krusei, C. tropicalis, C. nonalbicans). Це пов'язано зі здатністю лактобактерій утворювати молочну кислоту, перекис водню, метаболіти з антимікробним ефектом (лізоцим) та антибіотикоподібні речовини (бактеріоциніни), активні стосовно широкого спектру грампозитивних і грамнегативних бактерій.

Штами L. Rhamnosus LB і L. Murinus LNS виявляють виражену резистентність до більшості антибактеріальних препаратів. Штам L. Rhamnosus LB є стійким до високих доз препаратів пеніцилінового ряду (пеніциліну, ампіциліну, бензилпеніциліну, оксациліну), цефалоспоринам I, II, III та IV поколінь (цефотаксиму, цефтазидіму, цефокситину, цефепіму, цефалотину), аміноглікозидам (гентаміцину, тобраміцину, амікацину, нетилміцину), фторхінолонам (ципрофлоксацину, пефлоксацину), а також до стероїдного антибіотика – фузідіну. Штам L. Murinus LNS високостійкий до цефалотину, цефотаксиму, цефепіму, тобраміцину, ципрофлоксацину, пефлоксацину, нетілміцину, гентаміцину, кліндоміцину.

Імуномодулююча функція лактобактерій виявляється у здатності активувати фактори клітинного, гуморального імунітету, неспецифічної резистентності (підвищувати загальний рівень секреторного імуноглобуліну А і титри специфічних секреторних антитіл, підсилювати фагоцитоз). Крім того, лактобактерії стимулюють синтез гормонів, вітамінів та біологічно активних речовин.

Рекомендації щодо застосування

«Йогурт Postantibiotic» («Йогурт Постантибіотик») – добавка дієтична до раціону харчування, яка може бути рекомендована як джерело лактобактерій (Lactobac. Rhamnosus LB та Lactobac. Murinus LNS).

Сприяє запобіганню виникнення дисбактеріозу та зниженню токсичного впливу на печінку під час та після прийому антибактеріальних та хіміотерапевтичних препаратів.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям від 12 років по 1 капсулі два-три рази на добу під час прийому їжі. Запивати водою. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Тривалість прийому 14 днів. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Не містить ГМО. Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Ідивідуальна чутливість до компонентів, вагітні, жінки-годувальниці, діти до 12 років.

Не є лікарським засобом.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла приміщенні при температурі від -10 °С до +25 °С.

Характеристики

Призначення
для мікрофлори
Виробник
Форма випуску
капсули
Країна походження бренду
Україна

Часті питання

Постантибіотик

Йогурт-постантибіотик Georg BioSystems - високоефективний комплексний пробіотик на основі унікальних штамів лактобактерій L. Rhamnosus LВ та пробіотика L. Мurinus LNS; екстракту дріжджів - природного джерела мікроелементів та незамінних вітамінів групи В, С, РР та ін; клітковини рослинної та інуліну.

Сприяє запобіганню виникнення дисбактеріозу та зниженню токсичного впливу на печінку під час та після прийому антибактеріальних та хіміотерапевтичних препаратів.

Дорослим та дітям старше 12 років по 1 капсулі двічі-тричі на добу під час їди. Запивати водою. Не перевищувати вказану рекомендовану кількість для щоденного споживання. Тривалість прийому 14 днів. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Йогурт Постантибіотик містить у своєму складі унікальні штами лактобактерій, які забезпечують фізіологічне вторинне травлення та відновлення нормальної мікрофлори у всіх відділах травного тракту. Вони стійкі до дії антибіотиків, тому Йогурт Постантибіотик рекомендується під час та після прийому антибактеріальних та хіміотерапевтичних препаратів.

Ціна на Йогурт Постантибіотик капсули по 180 мг №30 у бліст. починається від 43.00 грн.
Йогурт Постантибіотик капсули по 180 мг №30 у бліст. є безрецептурним препаратом, та відпускається без рецепту.

Середня ціна по Україні